HTML

Méz Előd

Ártatlan nézelődés közben belebotlok használható és nem használható dolgokba.

Friss topikok

Ajtónyitás lábbal

2011.03.11. 14:29 kdutka

ToepenerKülönösebb fóbiáim ugyan nincsenek, de a nyilvános vécé kilincsét nem szeretem megfogni, azt nagyon nem találom higiénikusnak. Így aztán rengetegszer szerencsétlenkedtem már az ajtó kinyitásával kisujjal, könyökkel, térddel, vagy valami kéznél lévő segédeszközt használva, mint például egy zsebkendő, vagy akár a kabát sarka. Sokszor bosszankodtam is, amikor az ügyetlenkedéseim ellenére sem sikerült elkerülni, hogy a bőröm érintkezésbe kerüljön a kilincs minimum kétes tisztaságú felületével.

Itt a megoldás! Néhány amerikai egyetemista készített egy csodásan ügyes kis szerkezetet, ami orvosolhatja ezt az égető problémát: a neve Toepener. Az ajtó alsó részére kell felszerelni úgy, hogy lábfejjel könnyen elérhető legyen és voilá, az ajtó máris nyitható a kezek használata nélkül. Hihetetlenül ötletes!

Nyilvános vécét üzemeltető rendelők, kórházak, bevásárlóközpontok, vendéglátóhelyek, ne habozzatok, rendeljetek belőle és egy egészségesebb ügyfélkör lesz érte nagyon hálás!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezelod.blog.hu/api/trackback/id/tr52730836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása